22:11
День вчителя у 2019-2020 навчальному році

День Вчителя

Кожної першої неділі жовтня у більшості країн світу святкують День працівника освіти, вітаючи людей, які своєю невтомною працею дають знання та відкривають дорогу в світ науки своїм учням. Свято вчителів є особливим і у ЗОШ І-ІІ ступенів села Клітицьк. Заздалегідь учні готують привітання, багатокольорові , веселкові плакати, прикрашають школу.

04 жовтня день у школі розпочався із руханки під веселу музику (накшталт ранкової зарядки), яку проводили Шиліпук Анастасія та Дмитрук Софія - учениці 7 класу. Після чого всі пішли на уроки, які в цей день також проводили учні, а саме випускний, 9 клас.

Приємною нотою також був концерт, підготовлений педагогом-організатором Кінчак Нілою Степанівною за підтримки класного керівника 9 класу – Кінчака Віталія Володимировича. Головними учасниками дійства став випускний клас, який привітав вчителів не тільки теплими словами, а й чудовими квітами. Всі учасники дарували для вчителів тепло та радість з усмішкою на обличчі. Співали пісень, показували смішні сценки, робили пародії, розповідали смішні історії про вчителів. Родзинкою заходу було гумористично-розважальне відео-інтерв’ю з учнями та педагогами школи, яке підготував 9 клас із класним керівником Кінчаком В.В.

Атмосфера цього дня для всіх працівників школи була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах.


  

  

  

Переглядів: 407 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar