00:46
День знань 2020-2021 навчального року

Дорогі педагоги, учні, батьки!


Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях.

1 вересня традиційно вважається Днем знань. Про знання можна казати багато, але хочеться скористатися висловлюваннями мудрих людей, які варто взяти до уваги на все життя.
- Знання це скарб, а вміння вчитись — ключ до нього;
- Знання тільки тоді знання, коли воно набуте зусиллями думки, а не пам’яттю;
- Доводити людині необхідність знань — це все одно, що переконувати її у корисності зору;
- Сам час настійно вимагає: не хочеш відстати від життя — учись!

Щиро вітаємо з Днем знань — справжнім всенародним святом мудрості, доброти і людяності. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Бажаємо усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому — високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини. Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину!
Зі святом, дорогі друзі! Щасти Вам!

Переглядів: 148 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar