20:57
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МИРУ

Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя – це мир.

20 вересня 2019 року в актовій залі школи відбулася урочиста лінійка, присвячена Міжнародному Дню миру,  який відзначається в останню декаду вересня під егідою ООН. Учні нашої школи підготували виступи – пісні, вірші, прозу, перегляд відеоролика. Лейтмотивом урочистого заходу стали заклики до збереження миру та вшанування пам’яті усіх, хто поклав своє життя в ім’я свободи та незалежності України.

Учнівським самоврядуванням школи під керівництвом учителя образотворчого мистецтва Літвін Н.В. та педагога-організатора Кінчак_Н.С. з 18 вересня 2019р. організовано в актовій залі школи виставку малюнків, приурочену Міжнародному Дню миру.

Приємно відзначити,  що  всі  роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це  був  справжній  феєрверк дитячої фантазії. Юні художники продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант. У кожній творчій роботі  відчувалася частинка душі і любові, заряд позитивної енергії та надії на мирне і краще майбутнє України.

Ознайомившись з експозицією виставки, директор школи Мартинюк Н.Д. зазначила: «Таке розмаїття емоцій, настроїв та фантазій в роботах справді вражає. У ці витвори дитячого мистецтва вкладено багато любові до своєї країни, старанності та терпіння. Це жива творчість, у якій до нас промовляє надія та істинний патріотизм, заклик берегти пам’ять полеглих і надія на мир на рідній землі».


 

Переглядів: 225 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar