18:33
Гумористично-розважальна гра "ХТО ЗВЕРХУ"

14 лютого у ЗОШ І-ІІ ступенів села Клітицьк був проведений захід на кшталт відомої телевізійної гри "ХТО ЗВЕРХУ?", який отримав шалений інтерес серед учнів та вчителів школи і був приурочений Дню закоханих! 

Команду МУЖИКІВ представляли: Шиліпук Тарас (8 клас), Куцик Павло (8 клас), Борох Микола (7 клас) та Тихонюк Назар (7 клас).

Прекрасну половину складали: Плясун Анна (8 клас), Бащук Ольга (8 клас), Мельник Ірина (7 клас) та Литвин Олена (7 клас).

Верховним суддею (голосом зверху) була заступник директора з навчально-виховної роботи - Кривдік Яна Миколаївна. 

Організатором заходу виступив вчитель Інформатики та математики, класний керівник 7 класу - Кінчак Віталій Володимирович, він же був і ведучим у парі із вчителькою-практиканткою молодших класів - Литвин Теняною Петрівною.

Після кожного раунду зверху опинялись то ДІВЧАТА, то МУЖИКИ! У першому конкурсі, який мав назву "Склади слова" учасники мали скласти якомога більше слів із слова "МАНУФАКТУРА". Другий конкурс - "Відгадай мелодію", де учні, прослухавши трек через наушники, мали показати своїй команді її назву за 120 секунд. У третьому конкурсі учасники демонстрували свої знання назв професій. Їм було роздано аркуші А4, на із літерами алфавіту, навпроти яких потрібно було написати професію на кожну літеру. Четвертий конкурс мав назву "Збери літери" і заключався в тому, що учасникам на спину і спереду були прикріплені літери, ведучі читали питання учасникам, а ті мали відгадати слово і вистроїти його із тих літер, які були на них прицеплені. Також були конкурси "Хто я?" - де учаснику прикріпляли картинку на спину і він мав задаючи питання своїй команді, на які ті могли відповісти лише "так" чи "ні", відгадати що зображено на ній. Конкурс "Відгадай слова", де учасник витягав із коробочки папірці, на яких було написано слово, він мав пояснити команді що то за слово, але не вживати його. Також мав місце конкурс "Чоловік чи Жінка", де учасникам читались питання, на які вони могли відповісти лише "чоловік" або "жінка". Неймовірно цікавим був конкурс "Обмін ролями", де наші МУЖИКИ зліпили 10 пельменів, а ДІВЧАТКА забивали 20 гвіздків, так щоб вийшло коло.Також усі ми дізнались, що 18% людей у світі пишуть лівою рукою і 18,56 % становлять китайці у відношенні до всього населення Землі. За результатами 8 раундів МУЖИКИ здобули перемогу і отримали в нагороду за старання смачний торт, який звичайно ж розділили із командою дівчат! Отже, дуель чоловічого і жіночого світів завершилась тим, що все-таки МУЖИКИ зверху.


Фотозвіт

 

  

 

Переглядів: 857 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar