11:59
ЗВІТНО-ВИБОРНІ ПРОФСПІЛКОВІ ЗБОРИ

Звітно-виборні профспілкові збори

Збиратися разом – це початок.

Триматися разом – це прогрес.

Працювати разом – успіх!

 

22 жовтня 2019 року у відбулися профспілкові звітно-виборні збори  У зборах взяла участь голова районної організації профспілки працівників освіти та науки України Кузьмич Людмила Олександрівна.

На порядок денний були винесені наступні питання:

  1. звіт профспілкового комітету за звітний період;
  2. звіт ревізійної комісії;
  3. вибори голови профспілки, членів ПК, ревізійної комісії та обрання делегатів на районну звітно-виборну конференцію.

Із звітними доповідями виступили голова профспілкового комітету Кузьмич С.В. та голова ревізійної комісії Склезь Ж.С. В обговоренні доповідей взяли участь директор школи Мартинюк Н.Д. та голова районної профспілкової організації Кузьмич Л.О. Роботу комітету профспілкової організації за звітний період з  2015 по  2020 року оцінено на «добре». Зокрема, члени профспілкової організації зазначили, що завдяки зусиллям ПК у колективі створений сприятливий морально-психологічний мікроклімат та позитивний імідж освітнього закладу. Основною метою в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, ветеранів праці. Також відмітили, що тільки завдяки тісній співпраці профспілки та адміністрації, школа стає школою розвитку та самореалізації особистості. Адміністрація закладу у свою чергу підтримує добрі починання та задуми профспілкового комітету. Кожному члену профспілкової організації надається можливість творити, виразити свою індивідуальність, висловити свою думку, проявити принциповість та ініціативу.

Відкритим голосуванням обрано новий склад та кількість профспілкового комітету, склад ревізійної комісії, делегатів на районну конференцію. Новообраною очільницею первинної профспілкової організації школи стала вчителька трудового навчання Літвін Наталія Віталіївна. Вітаємо її з обранням і щиро бажаємо натхнення та наснаги у захисті прав та інтересів працівників закладу освіти! Нехай активність, творчий запал  допомагають досягти успіху.


  

  

  

Переглядів: 312 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar