23:43
ДЕНЬ ЗНАНЬ

     

     День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Це урочисте свято об’єднало 2 вересня всіх навколо присутніх – від найменших, тих хто вперше прийшов до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

     Із хвилюванням чекали свого першого виходу першокласники разом із класним керівником Литвин Т.М., яка урочисто вивела свій клас. Особливі слова вітань від директора, старшокласників та батьків сьогодні звучали для першокласників, для яких все було новим та незвичним. Знайомство зі школою та першою вчителькою стало для них початком довгої, цікавої, нелегкої, але захопливої дороги до знань. Приємною несподіванкою стали подарунки, вручені випускниками.

     Після лінійки для учнів школи по класах були проведені традиційно-інноваційні перші уроки із класними керівниками на самостійно обрані теми, які були рекомендовані Міністерством освіти України.

     Новий навчальний рік неодмінно принесе для першокласників і всіх інших дітей нашої школи багато дивовижних відкриттів, вірних друзів. Головне допомогти кожній дитині проявити себе, підтримати та дати можливість для саморозвитку. Вітаємо усіх вчителів, дітей та батьків з початком нового навчального року!


  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Переглядів: 222 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar