День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Це урочисте свято об’єднало 2 вересня всіх навколо присутніх – від найменших, тих хто вперше прийшов до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збиратиме та проводжатиме рідних чад до школи.

     Із хвилюванням чекали свого першого виходу першокласники разом із класним керівником Литвин Т.М., яка урочисто вивела свій клас. Особливі слова вітан ... Читати далі »

Переглядів: 221 | Додав: Kinchak_Vitalii | Дата: 06.09.2019 | Коментарі (0)

    Серпнева педрада в школі є традиційним заходом. Саме перед початком нового навчального року прийнято підбивати підсумки, виявляти позитивні і негативні результати навчальної і позаурочної діяльності за минулий період. 30 серпня в нашій школі відбулася педагогічна рада, головною метою якої було не тільки аналіз роботи закладу в період 2018-2019 н.р., але й налаштувати педагогічного колективу на продуктивну роботу у новому навчальному році.

    Традиційно захід відкрила директор школи Мартинюк Н.Д.,  привітавши учителів школи із початком навчального року та виступила з доповіддю про роботу школи у 2018-2019 н.р.. Аналізуючи роботу закладу Ніна Денисівна наголосила на суттєвих досягненях в роботі школи. Також були визначені пріоритетні завдання педагогічного колективу на 2019/2020 навчальний рік. ... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Kinchak_Vitalii | Дата: 06.09.2019 | Коментарі (0)