13:42
СЕРПНЕВА ПЕДАГОГІЧНА РАДА 2019-2020 НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

    Серпнева педрада в школі є традиційним заходом. Саме перед початком нового навчального року прийнято підбивати підсумки, виявляти позитивні і негативні результати навчальної і позаурочної діяльності за минулий період. 30 серпня в нашій школі відбулася педагогічна рада, головною метою якої було не тільки аналіз роботи закладу в період 2018-2019 н.р., але й налаштувати педагогічного колективу на продуктивну роботу у новому навчальному році.

    Традиційно захід відкрила директор школи Мартинюк Н.Д.,  привітавши учителів школи із початком навчального року та виступила з доповіддю про роботу школи у 2018-2019 н.р.. Аналізуючи роботу закладу Ніна Денисівна наголосила на суттєвих досягненях в роботі школи. Також були визначені пріоритетні завдання педагогічного колективу на 2019/2020 навчальний рік.

    З аналізом методичної роботи виступила заступник директора з НВР Кривдік Я.М.

    Зі звітом про роботу початкової ланки школи за освітньою програмою НУШ у 2018-2019 н.р. виступила вчитель 2 класу Склезь Ж.С.

    Цікавою та змістовною була доповідь класного керівника 9 класу Кінчак В.В. на тему «Формування безпечного освітнього простору. Запобігання булінгу серед здобувачів освіти».

    Вчитель географії Бащук  С.М. проаналізувала свою роботу, виступивши з доповіддю «Сучасний урок географії – спільна творчість учителя і учня».

    Сподіваємося, що навчальний рік у нашій школі стартує вдало. Бажаємо всім наснаги та продуктивної роботи!


   

   

Переглядів: 300 | Додав: Kinchak_Vitalii | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar